Διεθνής αναγνώριση της ΕΥ Ελλάδος – Bραβεία για τις φορολογικές υπηρεσίες

Στην κορυφή των φορολογικών υπηρεσιών στην Ελλάδα βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά η ΕΥ Ελλάδος. Το διεθνούς φήμης, φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR) της απένειμε, για τέταρτη χρονιά, το βραβείο «National Tax Firm of the Year», καθώς και το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year», για όγδοη χρονιά, για την παροχή υψηλού επιπέδου φορολογικών υπηρεσιών, κατόπιν αξιολόγησης ελεγκτικών

και συμβουλευτικών εταιρειών στην Ελλάδα. Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στις 18 Μαΐου 2017.

Ο κ. Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Η βράβευση της ΕΥ Ελλάδος για μία ακόμη φορά, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και για τις υπηρεσίες μας σε θέματα ενδοομιλικών συναλλαγών, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μας. Σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και διαρκώς μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον, η ομάδα μας δίνει καθημερινά τη μάχη για να εξασφαλίσει στην αγορά το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών. Αυτό προϋποθέτει σκληρή και συστηματική δουλειά, αφοσιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες, διαρκή εκπαίδευση και εποικοδομητική συνεργασία με τις ρυθμιστικές και φορολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια για να παραμείνουμε πρωτοπόροι, ενισχύοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας, προσθέτοντας φρέσκα, καινοτόμα μυαλά στην ομάδα μας και αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία της ΕΥ, με στόχο να είμαστε πάντα, όχι απλά φορολογικοί, αλλά, κυρίως, επιχειρηματικοί σύμβουλοι. Οι διεθνείς διακρίσεις, όπως και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, αποκτούν νόημα μόνο όταν σε ενθαρρύνουν για να βελτιωθείς περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα