Χτίζοντας το Μέλλον: Επαγγελματίες των ταξιδιών στο Turkish Airlines Corporate Club Conference

Η Turkish Airlines, η αεροπορική εταιρεία που πετάει σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη, και η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Επαγγελματικών Ταξιδίων – Global Business Travel Association (GBTA) υποδέχεται το Turkish Airlines

Corporate Club Conference στις 17-18 Σεπτεμβρίου στην Istanbul.

Στο συνέδριο, μία παγκόσμια ετήσια εκδήλωση, συναντιούνται ηγέτες του κλάδου και συζητούν για το μέλλον των επαγγελματικών ταξιδιών. Στο φετινό συνέδριο παρευρίσκονται πάνω από 900 άτομα από 71 χώρες που εντάσσονται στο ευρύ διεθνές δίκτυο στο οποίο πετά η Turkish Airlines. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένου του Mike Walsh, ως κεντρικού ομιλητή, Διευθύνοντος Συμβούλου του Tomorrow και συγγραφέα του επιτυχημένου βιβλίου “Futuretainment”.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Χτίζοντας το Μέλλον», και περιλαμβάνει τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, κ. İlker Aycı, και τον συντονιστή του BBC, κ. Aaron Heslehurst. Το θέμα του φετινού συνεδρίου εστιάζει σε τρία επίπεδα – στην Τουρκία ως χώρα, στην Turkish Airlines ως παγκόσμιο αερομεταφορέα και στον κλάδο των ταξιδιών. Η Τουρκία έχει διαβεί μια μεγάλη περίοδο αλλαγών τα τελευταία χρόνια στην προσπάθειά της να εξελίξει την οικονομία και τις υποδομές της. Ακράδαντο παράδειγμα αποτελεί το νέο αεροδρόμιο στην Istanbul – με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, το οποίο θα λειτουργεί από τις 29 Οκτωβρίου 2018, και μέχρι το 2023 θα έχει γίνει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο. Τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου θα μετατρέψουν την πόλη σε «παγκόσμιο διακομιστικό κόμβο», ενώ μετά την πλήρη αποπεράτωσή του θα υποδέχεται 200 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο. Η ανάπτυξη της Turkish Airlines έχει αυξήσει την ανάγκη για αυτήν την παγκόσμιας κλάσης υποδομή, η οποία θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων του εθνικού αερομεταφορέα της Τουρκίας που αποσκοπεί σε 120 εκατομμύρια επιβάτες και στόλο 500 αεροσκαφών έως το 2023.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, κ. İlker Aycı σημείωσε ότι «Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες οικονομικές επιτυχίες της αεροπορικής μας εταιρείας, το 2018 είναι μια αρκετά σημαντική χρονιά για το μέλλον της Turkish Airlines με τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου τον Οκτώβριο. Ως το «νέο σπίτι» της Turkish Airlines, θα μας επιτρέπει μεγαλύτερη χωρητικότητα και αυξημένο δίκτυο, προσφέροντας επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς βελτιωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες καθώς επίσης και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Lounge, που συνεπάγεται σε ακόμα καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία για τους business travelers».

Το Turkish Airlines Corporate Club προσφέρει πολλά προνόμια μέσω του ανανεωμένου προγράμματος επιβράβευσης πελατών, παρέχοντας οφέλη εξοικονόμησης χρόνου στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, κάνοντας έτσι τα επαγγελματικά ταξίδια εύκολα και ευχάριστα. Δεδομένου ότι ο χρόνος είναι σημαντικός, οι επιβάτες της κατηγορίας Business Class επωφελούνται από πλεονεκτήματα που παρέχονται πριν την επιβίβαση, ευέλικτα εισιτήρια και ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις στο Business Class CIP Lounge. Επίσης, έχουν δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi, κρεβάτια και την καλύτερη διασκέδαση και τεχνολογία που παρέχεται εντός των πτήσεων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το αποκλειστικό πρόγραμμα που προσφέρεται στους εταιρικούς πελάτες της Turkish Airlines «Turkish Airlines Corporate Club» εδώ: https://corporateclub.turkishairlines.com/en-gb/index.html

Keywords
Τυχαία Θέματα