Χρυσή Αυγή – Ν. Μιχαλολιάκος: “Δεν πιστεύω στις εκλογές” – Ποιοί μητροπολίτες στήριξαν την οργάνωση

«Όχι πως πιστεύω στις εκλογές -για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το δημοκράτη, γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε», δήλωνε ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε μέλη της ΧΑ, σε συγκέντρωσή

τους σε γραφεία του κόμματός του.

Το σχετικό βίντεο εμπεριέχεται πλέον στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι δύο ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και κατασχέθηκε από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές βουλευτών του κόμματος και του ίδιου του Μιχαλολιάκου.

“Σκατιάρης ο Άνθιμος”

Μάλιστα, δεν είναι το μόνο βίντεο που υπάρχει. Στα άλλα ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλάει για τους μητροπολίτες που «αξίζουν», όπως λέει, γιατι στήριξαν τη Χρυσή Αυγή.

«Έχουμε μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε» λέει ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και παράλληλα αναφέρεται και στον Άνθιμο: «Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατιάρης, αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος… ».

Original article: Χρυσή Αυγή – Ν. Μιχαλολιάκος: “Δεν πιστεύω στις εκλογές” – Ποιοί μητροπολίτες στήριξαν την οργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα