“Απολογείται” στη ΝΔ ο δήμαρχος Άργους Δ.Καμπόσος – Στήριξε την επίθεση στον Μπουτάρη

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στέλεχος της ΝΔ, έχει κληθεί σε απολογία από το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής . Λευτ. Αυγενάκη, μετά την απίστευτη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», έγραψε.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα, είχε αποδοκιμάσει, εκ νέου, την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να καταδικάσω με πιο απερίφραστο τροπο επίθεση Μπουτάρη, στις Δημοκρατίες τα προβληματα δεν λύνονται με γροθιές και κλωτσιές, λύνονται με δημοκρατικό διάλογο, τα φαινόμενα βίας είτε απο άκρα δεξιά, είτε απο άκρα αριστερά, ειναι καταδικαστέα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως άπαντες πρέπει να είναι προσεκτικοί «Ο ακραίος και διχαστικός λόγος εχει αντανάκλαση στους πολίτες και οσο πάμε για εκλογες παροτρύνω κ. Τσίπρα να αποφύγει αυτή την πολιτική. Ας φερθεί ο κ. Τσιπρας υπεύθυνα και αυτό ειναι και παρότρυνση στα δικά μας στελέχη να αποφύγουν εκφράσεις καφενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

.

Keywords
Τυχαία Θέματα