Άλλαξαν χέρια τρία ακίνητα του Μπάμπη Βωβού

Δύο κτήρια γραφείων, που κατείχε ο όμιλος Βωβού απέκτησε η Dromeus Capital Fund.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω του πλειοδοτικού διαγωνισμού που διενήργησε η Εθνική Leasing, απέκτησε έναντι τιμήματος 23,6 εκατ. ευρώ το κτίριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 66 στο Μαρούσι και μισθώνει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο επιμέρους κτήρια συνολικής επιφανείας 8.334 τμ και από 4 υπόγεια συνολικής επιφανείας 25.200 τμ με 812 θέσεις στάθμευσης. Ως ελάχιστη τιμή προσφοράς είχε οριστεί το ποσό των 21 εκατ. ευρώ.

Το δέυτερο κτήριο γραφείων βρίσκετα στη συμβολή Λ. Αλεξάνδρας με την Λ. Κηφισίας και αποκτήθηκε για 2,35 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία γραφειακών χώρων 4ου ορόφου επιφάνειας 921 τμ και 19 θέσεις στάθμευσης στο Β’ και Γ υπόγειο. Ως ελάχιστη τιμή προσφοράς είχαν οριστεί τα 2,05 εκατ. ευρώ.

Στο διαγωνισμό της Εθνικής Leasing, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, είχαν βγει στην αγορά δύο ακόμη ακίνητα. Πρόκειται για κτήριο γραφείων, καταστημάτων και τεσσάρων υπογείων στην οδό Πουλίου 6, όπου στεγάζεται το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), για το οποίο δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Ενω σε άλλο αγοραστή, με τιμή στο 1,495 εκατ. ευρώ, έναντι του αρχικά ζητούμενου του 1,35 εκατ. ευρώ, πουλήθηκε το ακίνητο στην περιοχή των Βριλησσίων (λεωφόρος Πεντέλης 11-13).

Keywords
Τυχαία Θέματα