Αλαν Πουλίδο: Στα χέρια μεξικάνικης συμμορίας ο άσος του Ολυμπιακού

Θύμα απαγωγής έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο από συμμορία έξι ατόμων στο Μεξικό. Όπως μεταδίδει ο Τύπος της χώρας, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έφευγε τις πρώτες πρωινές ώρες από ένα πάρτι μαζί με την σύντροφό του, όταν ένοπλοι τού έκλεισαν το δρόμο με ένα τζιπ και τον απήγαγαν.

Οι αστυνομικές

Αρχές της περιοχής Ciudad Victoria δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα για πιθανή αρπαγή του ποδοσφαιριστή και όταν προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του κατέστη αδύνατο. Λίγο αργότερα επικοινώνησαν με την οικογένειά του, με τον αδερφό του Αρμάντο να μιλά στον τηλεοπτικό σταθμό «Millenio» και ουσιαστικά να επιβεβαιώνει ότι δεν μπορούν να βρεθούν τα ίχνη του

Οπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ την κοπέλα του την άφησαν να φύγει κοντά στην είσοδο του πάρκου Troncones.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων Φελίπε Αγιάλα, τόνισε με δηλώσεις του πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες όμως το γεγονός είναι πραγματικό. Λίγο αργότερα μάλιστα την είδηση για την απαγωγή του Πουλίδο επιβεβαίωσε και ο γενικός εισαγγελέας της ευρύτερης περιοχής

Ο Ολυμπιακός

Αμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος φρόντισε να ενημερώσει για το συμβάν αναφέροντας χαρακτηριστικά «Για το θέμα Πουλίδο ο σύλλογος είναι σε επικοινωνία με τους οικείους του και τις αρχές στο Μεξικό και όταν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση».

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Ολυμπιακός ανήρτησε φωτογραφία του απαχθέντος ποδοσφαιριστή με το σχόλιο:

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν. Ευχόμαστε αυτή η δοκιμασία να τελειώσει σύντομα και ο ίδιος να επιστρέψει ασφαλής».

Keywords
Τυχαία Θέματα