Αυτός είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης που “έπαιζε” με ανήλικα κοριτσάκια

21:11 1/5/2014 - Πηγή: BankWars

ΚΥΠΡΟΣ: Σκάνδαλο μεγάλο με τη σύλληψη του 57 χρονου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Λευκαρίτη, μέλους του ΔΣ, εκτελεστικός σύμβουλος marketing, της οικογενειακής εταιρείας Πετρελαιοειδών «Πετρολίνα», για υπόθεση βιασμού και διαφθοράς δυο ανήλικων κοριτσιών 15 και 14 ετών.
Μαζί με τον Κ. Λευκαρίτη συνελήφθη και ο 35χρονος φίλος του Νίκος Νικολάου. Και οι δύο προφυλακίστηκαν για 6 μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της

αστυνομίας. Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία 15χρονη η οποία είχε γνωριστεί με τον Ν. Νικολάου στο Facebook. Όπως υποστήριξε, ο Νικολάου την απήγαγε και την πήγε στο διαμέρισμά του όπου τη βίασε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο ίδιο διαμέρισμα βρισκόταν και μια 14χρονη η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Ο Νικολάου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μετέφερε τις δύο ανήλικες στο σπίτι του Κ. Λευκαρίτη και εκεί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και με τον επιχειρηματία.

Ο Νικολάου υποστηρίζει ότι οι δύο ανήλικες πρόσφεραν σεξ επί πληρωμή και πήγαν με τη θέλησή τους. Στο σπίτι του βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και 35χρονος φίλος του δεν έφεραν ένσταση στη προφυλάκιση τους.

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την Αστυνομία για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξέφρασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο γνωστός επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος, (Άκης) Λευκαρίτης – See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/197198/syntetrimmenos-dilose-sto-dikastirio-o-akis-lefkaritis#sthash.h4sR81q7.dpufΤην πρόθεσή του να συνεργαστεί με την Αστυνομία για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξέφρασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο γνωστός επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος, (Άκης) Λευκαρίτης – See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/197198/syntetrimmenos-dilose-sto-dikastirio-o-akis-lefkaritis#sthash.h4sR81q7.dpuf

Ο Κωνσταντίνος Λευκαρίτης κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί εμπορίας προσώπων και διαφθορά γυναίκας.

Ο Ν. Νικολάου κατηγορείται για εμπορία παιδιών, απαγωγή, βιασμό, πρόκληση πραγματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων, άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς και κλοπή.

“Aθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου”, ανέφερε στο 24Η ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι μεταξύ άλλων και χορηγός της κυπριακής ομάδας μπάσκετ ΑΕΚ.

Original article: Αυτός είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης που “έπαιζε” με ανήλικα κοριτσάκια.

Keywords
Αναζητήσεις
άκης λευκαρίτης, akhs leukariris
Τυχαία Θέματα