Που είναι η Θάλεια Χούντα; – Υποψίες στο περιβάλλον της – Σήμερα ο σύζυγος θα κάνει αυτό που υποσχέθηκε στους απαγωγείς

upd:Ο σύζυγος της Θάλειας Χούντα, που παραμένει άφαντη, χωρίς να υπάρχει κανένα φως ούτε από τους απαγωγείς της, δήλωσε στην εφημερίδα ESPRESSO ότι σήμερα θα κάνει αυτό που του ζήτησαν στο ένα και μοναδικό τηλεφώνημα που δέχθηκε από τους απαγωγείς την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της.

Τραγικές στιγμές ζει ο σύζυγός της, γνωστός ποινικολόγος Νίκος Μπούρας ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε για τελευταία φορά στην γυναίκα

του.

Η Θ. Χούντα είχε φύγει από το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή, ώστε να παραστεί σε επαγγελματική συνάντηση ενώ αρκετές ώρες μετά δεν εμφανίστηκε σε ραντεβού για φαγητό που είχε με τον σύζυγό της. Ο ποινικολόγος, έλαβε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε απαγάγει τη γυναίκα του. Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και η Ασφάλεια Αττικής ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», το άτομο που τηλεφώνησε στον κ. Μπούρα δεν ζήτησε λύτρα για να ελευθερώσει τη σύζυγό του. Ζήτησε, όμως, να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της κηδεμονίας των παιδιών του. Μέχρι και χθες δεν είχε διευκρινιστεί αν ο δράστης αναφερόταν σε παιδιά του ποινικολόγου από προηγούμενο γάμο του.

Ωστόσο, οι έρευνες εστιάζονται στο οικείο περιβάλλον της Θ. Χούντα και του Ν. Μπούρα, ακριβώς επειδή δεν έχουν ζητηθεί χρήματα αλλά και του περίεργου αιτήματος για απόσυρση διεκδίκησης κηδεμονίας.

https://www.youtube.com/watch?v=wuwaI_Vbg1M&feature=player_embedded#t=0

Original article: Που είναι η Θάλεια Χούντα; – Υποψίες στο περιβάλλον της – Σήμερα ο σύζυγος θα κάνει αυτό που υποσχέθηκε στους απαγωγείς.

Keywords
Αναζητήσεις
θάλεια χούντα βιογραφικό, θαλεια χουντα βιογραφικο
Τυχαία Θέματα