Wind: Από τις 22 Σεπτεμβρίου οι προπαραγγελίες του νέου iPhone 8 στα καταστήματα της

Η Wind θα προσφέρει τα νέας γενιάς iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας προπαραγγελία από τις 22 Σεπτεμβρίου στο www.wind.gr καθώς και στα καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα,

σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι η νέα γενιά iPhone με νέα εμφάνιση από γυαλί και αλουμίνιο. Θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα – silver, space grey και new gold- κατασκευασμένα με το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν οθόνη Retina HD, τσιπ A11 Bionic και είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη Augmented εμπειρία. Η πιο διάσημη κάμερα του κόσμου, γίνεται ακόμα καλύτερη, ενώ η ασύρματη φόρτιση δίνει μια νέα σημαντική δυνατότητα στο iPhone.

Το iPhone 8 Plus έχει διπλή κάμερα 12-megapixel και συστήνει τη λειτουργία «Portrait Lighting» που προσαρμόζει τον φωτισμό για πορτραίτα και δημιουργεί εφέ σε πέντε διαφορετικά στυλ φωτισμού.

Επιπλέον, το iPhone X, το μέλλον των smartphone, θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στην Wind από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Το iPhone X έρχεται με υπέροχη εμφάνιση όλο γυαλί, με οθόνη Super Retina HDR OLED 5,8 ιντσών, A11 Bionic επεξεργαστή, dδυνατότητα ασύρματης φόρτησης, βελτιωμένη κάμερα στο πίσω μέρος του με νέο οπτικό σταθεροποιητή και Face ID που λειτουργεί με τη βοήθεια της True Depth κάμερας.

Keywords
Τυχαία Θέματα