Tραγωδία στη Ρόδο : Πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Ρόδο, καθώς 43χρονος κάτοικος του νησιού, που βρέθηκε στον τόπο τροχαίου ατυχήματος και θέλησε να προσφέρει τη βοήθειά του, παρασύρθηκε από άλλο όχημα και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο rodiaki.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10:20 χθες το βράδυ, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, στην περιοχή ανάμεσα στα Αφάντου και τα Κολύμπια, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος 43χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που διέμενε σε απόσταση

λίγων μέτρων, ακούγοντας το θόρυβο από το τροχαίο, έσπευσε μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς στο σημείο, για να προσφέρει τη βοήθειά του.

Παράλληλα, οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου. 

Ο άτυχος 43χρονος από τα Αφάντου ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία και ένας άξιος οικογενειάρχης.

Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος.

Τα ακριβή αίτια της νέας αυτής τραγωδίας στην άσφαλτο εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Ο 19χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται, για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα