Super League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας – Ποια ματς δείχνει σήμερα η TV

Κέρδισαν στην πρεμιέρα της Super League η ΑΕΚ τα Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα, ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό και η ΑΕΛ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σήμερα Κυριακή τα παιχνίδια ΞάνθηΠαναθηναϊκός,

ΠανιώνιοςΟΦΗ, Ολυμπιακός – Λεβαδειακός.

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Χωρίς να «πατήσει το γκάζι» κι έχοντας το μυαλό και στη ρεβάνς των play off του Champions League με την Βίντι (28/08), η ΑΕΚ μπήκε με το… δεξί στη Super League. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, χάρις στα γκολ των Πόνσε (37΄) και Λιβάγια (47΄).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γκάλο (73΄ Κλωναρίδης), Λιβάγια (64΄ Μάνταλος), Μπακασέτας, Πόνσε (68΄ Γιακουμάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα, Ξύδας, Κάστρο (61΄ Τζημόπουλος), Κακούμπα (64΄ Μυστακίδης), Γιάκος (46΄ Κρίζμαν).

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Με ένα πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με 1-0, στην πρεμιέρα της Super League. Ο Πρίγιοβιτς, που έπεσε στο έδαφος πριν τον ακουμπήσει ο Παπαδόπουλος, ήταν ο σκόρερ των «ασπρόμαυρων» από την «ασβεστένια βούλα» στο 58ο λεπτό.

ΠΑΟΚ( Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (74′ Βέρνμπλουμ), Σάκχοφ, Ζαμπά (68′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (82′ Ακπόμ).

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46′ Κυριακόπουλος), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα (79′ Δουβίκας), Μουνάφο, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (88′ Ρόλε), Καλτσάς, Μανιάς

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξεκίνησε με το… δεξί το πρωτάθλημα της Super League. Ο επιθετικός της ομάδας του Κάναντι σημείωσε και τα δύο τέρματα (36′, 76′), μετά από δύο ασίστ του Γιαννούλη. Νωρίτερα, είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι ο Μάζουρεκ (41′).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67′ Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (89′ Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84′ Βακράκος).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66′ Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης, Ούμπιδες (66′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ 0-1

Η ΑΕΛ πέρασε από τη Ριζούπολη και νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα της Super League. Οι “βυσσινί” σε ένα κακό παιχνίδι κατάφεραν να πετύχουν ένα ωραίο γκολ με τον Ντέλετιτς στο 30′ και ήταν αρκετό να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Απόλλων Σμύρνης (Ίσμαελ): Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58′ Πέδρο), Κονέ, Ζαγκουαρίμπ (68′ Οριουέλα), Έιλερς (58′ Τριάδης), Ελ Χέλβε

ΑΕΛ (Αντωνίου): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46′ Γκοΐκοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (29′ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (68′ Καρανίκας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/8

19:15: ΞάνθηΠαναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

19:15: ΠανιώνιοςΟΦΗ (Novasports 2)

21:30: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (Novasports 1)

Δευτέρα 27/8

21:30: ΛαμίαΆρης (ΕΡΤ1)

Keywords
Τυχαία Θέματα