H Amundi Hellas ζεσταίνει ακριτικά σχολεία

12:58 3/1/2013 - Πηγή: BankWars

Στην προσφορά πετρελαίου θέρμανσης προχώρησε η Amundi Hellas σε 6 σχολεία της Καστοριάς και της Φλώρινας, αντί

των καθιερωμένων χριστουγεννιάτικων δώρων στους συνεργάτες της.

Τα ακριτικά σχολεία στα οποία χορηγήθηκε πετρέλαιο θέρμανσης στην Καστοριά είναι τα: Δημοτικό Σχολείο Νέου Οικισμού Κορεστείων, Δημοτικό Σχολείο Πενταβρύσσου και Δημοτικό Σχολείο Οινόης. ΣτοΔήμο Φλώρινας είναι το Ειδικό σχολείο Φλώρινας, το 1ο και 6ο Δημοτικό Δήμου Φλωρίνης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Amundi Hellas αναγνωρίζοντας την ανάγκη συνεισφοράς στην κοινωνία σε μία τόσο δυσμενή συγκυρία, πραγματοποίησε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε 6 σχολεία των Δήμων Καστοριάς και Φλώρινας. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα δεδομένων των καιρικών συνθηκών σε αυτές τις περιοχές και του υψηλού κόστους πετρελαίου θέρμανσης, που έχει οδηγήσει κάποια από αυτά ακόμη και στην παύση της λειτουργίας τους.

«Οι ενέργειες της Amundi Hellas στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας εντάσσoνται στη γενικότερη στρατηγική του Ομίλου Amundi, ο οποίος στηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες μέσω των οποίων προωθούνται η επανένταξη μέσω της απασχόλησης, η στέγαση οικογενειών που έχουν ανάγκη, η προαγωγή της παιδείας και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων», αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα