EUROCERT: Πιστοποίηση της επιχειρηματικής συνέχειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΜΕΤΚΑ

Η EUROCERT ολοκλήρωσε επιτυχώς την πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 22301, της ΜΥΤIΛHΝΑΙΟΣ Α.Ε. – METKA (Τομέας Βιώσιμων Τεχνικών Λύσεων), καθώς η έννοια της επιχειρηματικής συνέχειας (business continuity) αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε παγκοσμίως λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19.

Ειδικότερα, το ISO

22301:2012 είναι ένα Διεθνές Πρότυπο, το οποίο προδιαγράφει τις απαιτήσεις τις οποίες πρέπει να πληροί  ένα αποτελεσματικό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας. Δίνεται έμφαση στην οργανωτική ικανότητα επανάκαμψης, δηλαδή την ικανότητα της επιχείρησης να προλαμβάνει δυσλειτουργίες και να προστατεύεται από τις συνέπειες  πιθανών εξαιρετικών γεγονότων, αλλά και να συνεχίσει, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, να παρέχει τα προϊόντα του ή τις υπηρεσίες του στη βάση προκαθορισμένου επιπέδου. Η EUROCERT, διαθέτει διαπίστευση για την παροχή της συγκεκριμένης πιστοποίησης από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Η METKA αποτελεί τον τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας Βιώσιμων Τεχνικών Λύσεων της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε, που αναλαμβάνει την ανάπτυξη και εφαρμογή βιώσιμων τεχνικών έργων, την κατασκευή θερμικών μονάδων παραγωγής ενέργειας και επιλεγμένων έργων υποδομών. Είναι επικεντρωμένη στις ανάγκες των διεθνών αγορών και δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάληψη έργων βιώσιμης ανάπτυξης σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Keywords
Τυχαία Θέματα