EGYPTAIR: Ρεκόρ συχνότητας πτήσεων Ελλάδας-Αιγύπτου Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο

Η EGYPTAIR, ενισχύοντας τον ελληνικό τουρισμό, πραγματοποιεί ρεκόρ συχνότητας πτήσεων στην αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Αιγύπτου τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε από το Ασουάν, το Κάιρο και τη Σαντορίνη:

32 πτήσεις τον Ιούλιο25 πτήσεις τον Αύγουστο15 πτήσεις τον Σεπτέμβριο

ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν 15 πτήσεις από τους ίδιους προορισμούς μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, η EGYPTAIR πραγματοποίησε 177 πτήσεις

στην γραμμή Αθήνα-Κάιρο διακινώντας συνολικά 29.190 επιβάτες, προσθέτοντας στις υφιστάμενες μεσημεριανές της πτήσεις περισσότερες από 30 νέες πτήσεις με 17.216 νέους επιβάτες.

Σημειώνεται, ότι οι πρόσθετες βραδινές πτήσεις, πραγματοποιήθηκαν κάθε Πέμπτη και Κυριακή με αεροσκάφος τύπου Airbus A320, που επέτρεψε την αύξηση του αριθμού των διακινούμενων επιβατών, ενώ οι επιβάτες, όπως πάντοτε, είχαν τη δυνατότητα μέσω Καΐρου να ταξιδέψουν και σε άλλους προορισμούς.

Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων, όπως και όλων των πτήσεών της, η EGYPTAIR πρόσφερε το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Επίσης, για όσους επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους από το Κάιρο προς άλλο προορισμό, η EGYPTAIR προσέφερε:

σε όσους διανυκτέρευσαν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρωνσε όσους παρέμειναν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)
Keywords
Τυχαία Θέματα