A. Γεωργιάδης: Μηνύσεις κατά Εισαγγελείς Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη

12:41 6/2/2018 - Πηγή: BankWars

Στην αντεπίθεση βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και απειλεί με μηνύσεις, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στη δικογραφία, η οποία αναμένεται να πάρει σήμερα τον δρόμο προς τη Βουλή,
Για πιθανή εμπλοκή του «μισού υπουργικού συμβουλίου επί κυβερνήσεως Σαμαρά» κάνει λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η χθεσινή επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο, συνδέεται με την υπόθεση και ο ίδιος το χαρακτηρίζει αυτό «νόμιμο».

«Αν έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα, υπουργός και εισαγγελέας θα πάνε φυλακή», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η κα Τουλουπάκη είπε πως δεν έχει παραβιάσεις το Σύνταγμα και δεν έχει προχωρήσει σε μερική άτυπη ενημέρωση», τόνισε, αναφερόμενος στη χθεσινή επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου, στον Άρειο Πάγο.

«Αύριο θα καταθέσω μήνυση κατά Παπαγγελόπουλου και εισαγγελίας. Να έρθουν να μας πουν αν υπήρξε άτυπη ενημέρωση», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας: «Αν ο Κοντονής έχει ανοίξει ακόμη και την πρώτη σελίδα του φακέλου, θα πάει φυλακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα