Την τελευταία της πνοή άφησε γνωστή ηθοποιός που έπαιζε στην «Λάμψη» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η τελευταία πράξη του έργου της ζωής της ηθοποιού παίχτηκε πριν από μερικές ημέρες μέσα στο σπίτι της. Έσβησε μόνη της από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 49 ετών. Η είδηση του χαμού της συγκλόνισε το καλλιτεχνικό στερέωμα και όλους όσοι τη γνώριζαν.

Όσοι παρακολουθούσαν φανατικά την ελληνική σαπουνόπερα του Νίκου Φώσκολου, που μεσουράνησε στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, σίγουρα θυμούνται την ξανθιά, νεαρή τότε ηθοποιό με το καλλίγραμμο σώμα, την γραμματέα του Γιάγκου Δράκου, Βαλέρια. Η Τζώρτζια Θεοδώρου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1,

ήταν μια δυναμική, εργατική και χαμηλών τόνων γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών.

Όπως γράφει η Espresso, εκτός από τη Λάμψη, η Τζώρτζια Θεοδώρου είχε παίξει και σε πολλές βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80, ενώ είχε συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές Τμήμα Ηθών και Δίψα. Η ηθοποιός ζούσε μόνη της, αφού δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια και άφησε την τελευταία της πνοή την ώρα που κοιμόταν από ανακοπή καρδιάς, χωρίς να πάσχει από κάποιο πρόβλημα υγείας. Όσοι τη γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, ενώ ο αιφνίδιος θάνατός της έχει ξαφνιάσει φίλους και συναδέλφους της.

Σκηνή από τη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκουλου όπου εμφανίζεται και η εκλιπούσα:

Keywords
Αναζητήσεις
λαμψη βαλερια, ποια ηθοποιος πεθανε που επεζε στη λαμψη
Τυχαία Θέματα