Θρίλερ με την ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά –τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία- που κοντεύει να τελειώσει ο Απρίλιος και η Ελένη Μενεγάκη, όχι μόνο δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Alpha, άλλα ούτε η παραμικρή υποψία συζήτησης για την ανανέωση του καναλιού δεν πλανάται στα μεγάλο πλατό της εκπομπής της. Και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές και της Ελένης και του καναλιού.

Ο εκνευρισμός όμως και η καθημερινή

γκρίνια της ίδιας και των συνεργατών της, είναι πλέον ορατά και σε τρίτους.

Κάτω από άλλες συνθήκες θα υποθέταμε ότι ίσως είναι μια απλή καθυστέρηση, η οποία μπορεί να οφείλετε σε πολλούς λόγους, σήμερα όμως -που τα κανάλια κόβουν σίριαλ στον αέρα με μεγάλη ευκολία, ηθοποιοί μένουν απλήρωτοι και ακόμη και πετυχημένες σειρές δε ολοκληρώνονται ποτέ- όλα τα σενάρια είναι πιθανά, ακόμη και αυτό που θέλει την «συνταξιοδότηση» της Ελένης.

Άνθρωποι του καναλιού δεν έχουν καμιά ιδέα για το τηλεοπτικό της μέλλον. Κάποιοι υποθέτουν ότι είναι απλώς μια τακτική του καναλιού, το οποίο θα πιέσει μέχρι τέλους, ώστε να «κλείσει» την Ελένη με πολύ χαμηλή αμοιβή, άλλοι υποθέτουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπογράψει, φυσικά με μειωμένες αποδοχές, ενώ κάποιοι , ελάχιστοι, πιστεύουν ότι η Ελένη θα μείνει έκτος Alpha.

Βέβαια η πείρα μας έχει δείξει ότι όταν μιλάμε για την Ελένη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, γιατί ξέρει να μας εκπλήσσει και γιατί κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Σύντομα θα μάθουμε!

Πηγή: queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα