Θεοδωράκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε

Ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην εκπομπή «360 Μοίρες» στον ALPHA, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του. «Θέλουμε να κυβερνήσουμε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως δεν βλέπει απαραιτήτως τον εαυτό του ως πρωθυπουργό, καθώς στόχος του είναι οι συνεργασίες.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που φέρνουν το «Ποτάμι» ως τρίτο κόμμα είπε: «Δεν με βαραίνει η ευθύνη για δυο λόγους:

Πρώτον, γιατί έχω γνωρίσει τα επιτελεία των αρχηγών των άλλων κομμάτων. Και τους γνωρίζουμε και τώρα ποια είναι τα επιτελεία τους, ποιοι είναι τα δεξιά τους χέρια ή τα αριστερά τους χέρια. Τους ξέρω τους ανθρώπους αυτούς, δε νιώθω κανένα δέος. Δε νιώθω κανένα δέος απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Είμαι σε πολλά πράγματα έτοιμος και σε άλλα όχι. Δεν έχω λύσεις για όλα», ανέφερε.

Ερωτώμενος με ποιους θα συνεργαζόταν, διευκρίνισε: «Θα μιλήσουμε με όποιους μας υποδείξουν οι πολίτες από τις κάλπες. Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν άνθρωποι που ασφυκτιούν στα κουστούμια και θέλουν να αλλάξουν την πορεία του κόμματός τους. Συνομιλητές μας μπορούν να είναι όλοι όσοι σέβονται το δημοκρατικό πολίτευμα».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε το περίφημο σακίδιο που δεν αποχωρίζεται ποτέ και έδειξε στην κάμερα τι περιέχει.

Μέσα σε αυτό υπάρχουν πολλά κόκκινα μπλοκάκια και στυλό, υπολογιστή, κουπόνια για «Το Ποτάμι», γυαλιά, αλλά και πολλά αποκόμματα, καθώς όπως δήλωσε: «Τα αγαπώ τα αποκόμματα, στην εποχή του Ίντερνετ εγώ ζω με αποκόμματα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα