«Σε αγαπώ, Λι. Πάντα θα σε αγαπώ»- Θρήνος για τον χαμό του Βρετανού στρατιώτη [βίντεο]

Η οικογένεια του Λι Ρίγκμπι συντετριμμένη αποφάσισε να μιλήσει σήμερα στους δημοσιογράφους για τον άνθρωπο της που χάθηκε τόσο άδικα και με τέτοιο τρόπο στην καρδιά του Λονδίνου.

Ο τυμπανιστής του Βρετανικού Στρατού, πίστευε ότι η ζωή είναι για να την ζεις, είπε ο πατριός του με δάκρυα στα μάτια.

Τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του Λι, Ρεμπέκα, δεν μπορούσαν να πιστεψουν πως ένας άνθρωπος που πολέμησε στο Αφγανιστάν πέθανε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και με τόσο άγριο τρόπο.

«Σ αγαπώ Λι. Πάντα θα σ “α αγαπώ», είπε η σύζυγός του στην συνέντευξη

Τύπου κλαίγοντας απαρηγόρητη.

«Είμαι περήφανη που είμαι σύζυγός του και περίμενα πως και πως το Σαββατοκύριακο να έρθει για να είμαστε μαζί όλη η οικογένεια», είπε.

Ο πατριός του Λι, Ιαν, διάβασε μια δήλωση εκ μέρους της οικογένειας για να περιγράψει στον πολυ κόσμο ποιό ήταν το παιδί τους.

«Από την στιγμή που γεννήθηκε ήταν σαν να μας δόθηκε ένα πολύτιμο δώρο. Το όνειρό του ήταν να καταταγεί και τα κατάφερε. Μετά ήρθε η οικογένειά του και ο 2 ετών γιος του Τζακ, τον οποίο υπεραγαπούσε.»

Οι δυο αδερφές του Λι, δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη και έτσι ο πατέρας τους διάβασε αυτό που έγραψαν για εκείνον:

«Αναπαύσου εν ειρήνη Λι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, δεν σου άξιζε αυτό. Πολέμησες για την πατρίδα σου και το έκανες σωστά. Θα είσαι πάντα ο ήρωάς μας και είμαστε πολύ στενοχωρημένες που μας άφησες τόσο νωρίς. Σε αγαπάμε Λι. Καληνύχτα».

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Το βίντεο, δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον των δύο δραστών του αποκεφαλισμού ενός βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο. Ανέβηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror.

O ένας δράστης κινείται με μαχαίρι εναντίον των αστυνομικών και οι πυροβολισμοί είναι καταιγιστικοί.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα