Οι πρώτες εικόνες από τη μάχη της ΕΚΑΜ με τους δραπέτες των Τρικάλων-Η μεταφορά των νεκρών[Βίντεο]

Aνδρες των Εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την συνέχιση της μεγάλης επιχείρησης, αφού όπως αιφνιδιαστικά προέκυψε σήμερα, οι τέσσερις από τους πέντε δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων παραμένουν ασύλληπτοι.

Αυτό πρακτικά δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο οι υπόλοιποι τέσσερις να έχουν επίσης χωριστεί σε ομάδες των δυο.

Δεκάδες είναι οι κάλυκες που έχουν μαζευτεί αλλά και πολλά ακόμη τα στοιχεία που είναι προς αξιοποίηση. Πριν από λίγη ώρα με φορτηγάκια γραφείου τελετών, οι σωροί των

δυο νεκρών μεταφέρθηκαν για το νοσοκομείο του Ρίου.

Οι κάτοικοι είναι όπως είναι φυσικό σοκαρισμένοι από αυτά που έγιναν το βράδυ, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πήγαν σήμερα στο χωριό, αν και δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά διατηρούν σπίτια στην περιοχή, για να μάθουν τι έγινε.

Πληροφορίες πάντως που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως στην ευρύτερη περιοχή της Κόνισκας, παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν ξανά. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το που μπορεί να βρίσκονται οι υπόλοιποι τέσσερις δραπέτες και εάν αποσπάστηκαν από τους άλλους δυο για να ακολουθήσουν άλλο δρομολόγιο προς την Ευρυτανία.

Εάν έχει συμβεί αυτό, τότε η επιχείρηση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αφού θα απαιτηθούν έρευνες σε μια τεράστια έκταση απάτητων δασών και βουνών. Ο δρόμος προσβασης για την Κόνισκα, άνοιξε απο τις αστυνομικές δυνάμεις λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι.

Πηγή: agriniopress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα