Οι οδηγοί ταξί απειλούν με απεργίες και ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης

Oι οδηγοί ταξί εν μέσω τουριστικής περιόδου απειλούν να τινάξουν στον αέρα τα πάντα με απεργίες και κάθε μορφής κινητοποίηση όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Με ομόφωνη απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ οι οδηγοί ταξί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να καλέσουν να προχωρήσουν σε κάθε μορφή κινητοποιήσεων.

Οι οδηγοί ταξί καταγγέλλουν την ασφυκτική φορολόγηση, τη μάστιγα των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ, την έλλειψη ακόμη και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους ασφαλισμένους και την ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων που υπό την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού υποκλέπτουν όλο το ποιοτικό έργο των ταξί.

Οι οδηγοί ταξί όμως πέρα από τις απειλές για απεργίες ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και αναφέρουν χαρακτηριστικά: «είναι ώρα να φύγετε. Πάρτε μαζί σας την τρόικα κι αφήστε μας να ζήσουμε. Η Ελλάδα που δεν σκύβει το κεφάλι είμαστε εμείς. Είναι ο λαός της. Αυτό τον λαό τον ντροπιάσατε, τον ξεφτιλίσατε, τον ισοπεδώσατε. Κι όλα αυτά γιατί σας πίστεψε. Φτάνει πια. Μέχρι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα