Οι κρουαζιέρες των οργίων των Βρετανών στη Βαρκελώνη (Εικόνες)

Δεν φθάνει που στις Βαλεαρίδες καλούνται να τα βγάλουν πέρα με τους Βρετανούς τουρίστες που καταφθάνουν έτοιμοι να πιουν και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης, η Βαρκελώνη, τώρα, προσπαθεί να βάλει τέλος στις κρουαζιέρες των οργίων που υπόσχεται μια επιχείρηση.

Η εταιρεία Booze Cruise Barcelona προσφέρει τρίωρες κρουαζιέρες στις ακτές της Ισπανίας αντί 45 ευρώ. Με το ποσό αυτό ο τουρίστας εξασφαλίζει και δωρεάν… είσοδο στο μπαρ για απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ.

Στον ιστότοπό της η εταιρεία αναφέρει ότι στα πλοία της γίνονται τα κορυφαία πάρτι της Βαρκελώνης και προβάλει εικόνες από μεθυσμένους τουρίστες που ψεκάζουν ο ένας στο στόμα του άλλου αλκοόλ με… νεροπίστολα!

Επίσης, υποστηρίζει ότι τα πάρτι στα πλοία της είναι το πιο… άγριο πράγμα που έχει να κάνει κανείς στη Βαρκελώνη και προσθέτει: Πρόκειται για μια τρίωρη κρουαζιέρα συνοδευμένη με απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ και άγρια παιχνίδια σε ένα πλοίο με το πιο… άρρωστο πλήρωμα της Βαρκελώνης.

Λογικό και επόμενο, λοιπόν, οι κρουαζιέρες των οργίων, να προκαλέσουν την αντίδραση των αρχόντων της Βαρκελώνης οι οποίοι ζητούν να μπει ένα τέρμα στις κρουαζιέρες των μεθυσμένων τουριστών.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στη Daily Mail ανέφερει ότι η εταιρεία προσφέρει ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για να γίνονται πάρτι σε πλεούμενα. «Τα πάρτι μας είναι αρκετά καθωσπρέπει σε σχέση με αυτά που γίνονται σε άλλη μέρη της Ισπανίας, όπως στο Μπένιντρομ, τη Μαγκαλούφ, την Ιμπιζα και την Τενερίφη. Εμείς προσφέρουμε στους τουρίστες ώρες καλοπέρασης στη Βαρκελώνη, προστατεύοντάς τους από πορτοφολάδες, κλέφτες, εμπόρους ναρκωτικών, των οποίων συνήθως πέφτουν θύματα οι τουρίστες που έρχονται στη Βαρκελώνη».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι τα πάντα στο πλοίο γίνονται με μέτρο και δεν επιδιώκουν να έχουν πάνω στα πλοία τους μεθυσμένους επιβάτες.

Πάντως, η εταιρεία, στους τουρίστες που κάνουν την τρίωρη κρουαζιέρα προσφέρει βραχιόλια και γιλέκα τα οποία γράφουν πάνω τους: Εγώ επέζησα στην Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα