Οι Γερμανοί «έφαγαν» τον Τράγκα από τον ΣΚΑΪ;- Φουντώνουν ξανά οι φήμες

Δίχως τέλος είναι το σήριαλ της παραμονής ή όχι του Γιώργου Τράγκα και την νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ. Έχει ήδη γραφτεί μέχρι τώρα ότι ο δημοσιογράφος έκλεισε με τον «902» κάτι που ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε μιλώντας στο nocomments λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

Σημερινό δημοσίευμα του parapolitika. gr ωστόσο κάνει λόγο για «τίτλους τέλους»

στην εκπομπή του στο κανάλι του Φαλήρου.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Τέλος ο Γιώργος Τράγκας από το ΣΚΑΪ. Η πιο επιτυχημένη εκπομπή της περασμένης σεζόν για το κανάλι του ΣΚΑΪ, ο Ελεύθερος Σκοπευτής, ανέλπιστα, δεν θα είναι στις οθόνες μας.

Ενώ το τρέιλερ της εκπομπής βρίσκονταν ήδη στον αέρα κι όλα είχαν κανονιστεί, το συγκρότημα Αλαφούζου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του συμβολαίου που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, το οποίο μάλιστα προέβλεπε και επιπλέον 30 εκπομπές ακόμη.

Μάλιστα, η πρόωρη λύση του συμβολαίου ενεργοποιεί τις ρήτρες που υπήρχαν σ’ αυτό με βάση τις οποίες ο δημοσιογράφος θα πρέπει να αποζημιωθεί.

Εδώ και καιρό η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σας είχε ενημερώσει για τα προβλήματα στη συνεργασία αυτή, ωστόσο οι νέες πληροφορίες θέλουν το παρασκήνιο να είναι έντονο και πολύ πλούσιο κάνοντας λόγο για ενόχληση της Γερμανικής Πρεσβείας, αλλά και για παζάρι μεταξύ του Ομίλου ΣΚΑΪ και της Deutsche telecom για το πρόγραμμα του ΟΤΕ-ΤV.

Περισσότερες πληροφορίες και αποκαλύψεις στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Γιώργος Τράγκας λέει σε κύκλους του σχετικά με την λύση της συνεργασίας του με το ΣΚΑΪ ότι «ο Αλαφούζος με αντάλλαξε με τους Γερμανούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα