Λεπτό προς λεπτό η μεγαλειώδης πορεία στην Αθήνα – Σε κλοιό αστυνομικών η Βουλή [Δείτε live την πορεία]

Στο Μουσείο το μπλόκο του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Τσίπρας – Παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε: Σύνταγμα, Ευαγγελισμό, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη

ΩΡΑ 13:08 Διμοιρίες των ΜΑΤ κλείνουν

τη Βασιλέως Γεωργίου για να μην επιτρέψουν στους διαδηλωτές να φτάσουν μπροστά στη Βουλή
ΩΡΑ 13:00 Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε πολυτελές αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην οδό Χαλκοκονδύλη. Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής και η φωτιά έσβησε άμεσα.

ΩΡΑ 12:37 Ξεκινά, μέσω 3ης Σεπτεμβρίου, η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

ΩΡΑ 12:33 Έκλεισε η Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των Λουλουδάδικων – Κλούβες της αστυνομίας τοποθετήθηκαν κάθετα στο δρόμο

ΩΡΑ 12:30 Πωλητές από τις λαϊκές αγορές συγκεντρωμένοι στη συμβολή Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας. Τα πλακάτ τους κερδίσουν βραβείο φαντασίας!

ΩΡΑ 12:20 «Η περίοδος της εικονικής ευφορίας της κυβέρνησης έλαβε τέλος. Όσοι πίστεψαν μετά τις εκλογές τον Σαμαρά ότι θα έκανε επαναδιαπραγμάτευση και ότι μετά τη δόση του Δεκεμβρίου θα ερχόταν η ανάπτυξη, σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουσείο.

ΩΡΑ 12:15 Πανό μπροστά στη Βουλή έχουν σηκώσει μέλη της Σπίθας και ανεξάρτητοι συγκεντρωμένοι

ΩΡΑ 12:10 Η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ φτάνει στο Σύνταγμα

ΩΡΑ 12:05 Διμοιρίες των ΜΑΤ παρατεταγμένες μπροστά από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται επί της Βασιλέως Γεωργίου

ΩΡΑ 11:57 Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη συγκέντρωση του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουσείο, για πρώτη φορά και όχι στο Πεδίο του Άρεως, όπως συνηθίζει

ΩΡΑ 11:47 Ξεκινά η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως

ΩΡΑ 11:41 Η πορεία του ΠΑΜΕ στη Σταδίου – Επικεφαλής τη γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

«Οι εργαζόμενοι, ο λαός που υποφέρει μια απόφαση πρέπει να πάρει: Να ανακαλύψει τη δύναμή του και μαχητικά να τραβήξει προς τα μπρος ως τη ρήξη και την ανατροπή ως το τέλος. Διαφορετικά θα βρεθεί με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο» δήλωσε η κα Παπαρήγα.

Αγρότες από την Αργολίδα έφτασαν στην Ομόνοιαμε τα τρακτέρ τους για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στο Πεδίο του Άρεως, το πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Στην απεργία συμμετέχουν, δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στους ΟΤΑ και τις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές και δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι, και πωλητές λαϊκών αγορών.

Εξαιτίας των συγκεντρώσεων, έχουν κλείσει από τις 10:00 και θα ανοίξουν μετά τη λήξη των συλλαλητηρίων, οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.

πηγή: newsit

Keywords
Τυχαία Θέματα