Με γλάστρα στο κεφάλι χτύπησαν τον οπαδό του Παναθηναϊκού – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην Εντατική νοσηλεύεται ο 23χρονος Αρτινός οπαδός του Παναθηναϊκου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και οι γιατροί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του. Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το ALL NEWS EPIRUS, ο άτυχος 22χρονος, τραυματίστηκε οταν οπαδοί του Ολυμπιακού, του πέταξαν απο τα γραφεία τους στον δεύτερο όροφο, μια μεγάλη γλάστρα που τον βρήκε στο κεφάλι.

Στο μεταξύ στο

λεωφορείο των φιλάθλων του Παναθηναϊκου απο τα Γιάννινα που είχαν πάει στο Μεσολόγγι, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα στυλό -πιστόλι και 23 σφαίρες.

Στο Μεσολόγγι είχαν πάει φίλαθλοι και των δύο ομάδων με λεωφορεία απο τα Γιάννινα, την Άρτα και την Ηγουμενίτσα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϋ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Μετά την λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε πορεία, πηγαίνοντας προς τα λεωφορεία τους, πέρασαν κάτω απο τα γραφεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, και οι τελευταίοι, άρχισαν να πετάνε, πέτρες και γλάστρες, μια απο τις οποίες κτύπησε τον 22χρονο. Βλέποντας τον φίλο τους αιμόφυρτο οι «πράσινοι», ανταπέδωσαν και σε λίγα λεπτά στο κέντρο της πόλης στήθηκε πραγματική μάχη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Έγιναν προσαγωγές απο την Αστυνομία δεν εντοπίστηκε ακόμη αυτός που πέταξε την γλάστρα και έστειλε σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση τον 23χρονο στο νοσοκομείο.

Φωτό: onairnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα