Ηollywoodιανή σιλουέτα τώρα και για εσάς

Τα Spanx κυκλοφόρησαν μια ολοκαίνουργια σειρά με την επωνυμία «Power Star», τα οποία υπόσχονται σε εμάς τους κοινούς θνητούς Hollywoodιανές εμφάνισεις, όμοιες με εκείνες που κάνουν οι μεγάλες stars πάνω στο κόκκινο χαλί.

Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί stars δεν έχουν κανένα μυστικό αδυνατίσματος αλλά η καλλίγραμμη εμφάνισή τους οφείλεται σε έναν διαφορετικό κορσέ, τον Spanx. Αυτό

το… μαγικό εσώρουχο έχουν λατρέψει πολλές γυναίκες από την Kim Kardashian, την Opra Winfrey, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, την Κaty Perry.

Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε από που μπορείτε να τα παραγγείλετε και πρόκειται για την ιστοσελίδα www.Spanx.com και οι τιμές των εσωρούχων κοστίζουν περίπου από 13 – 40 ευρώ. Στο site μπορείτε να βρείτε εκείνο το κορσέ που θα ταιριάξει καλύτερα στο σώμα σας και όχι μόνο. Ο κατάλογος τους διαθέτει από βρακάκια μέχρι και σουτιέν.

Αυτή τη στιγμή τα Spanx αποτελούν must για κάθε γυναίκα και πουλάνε τρελά. Αρκεί να σας πούμε ότι μόλις η Opra ανακοίνωσε στην εκπομπή της ότι θα έδινε δώρο spanex εκείνη την ημέρα πουλήθηκαν 20.000 κομμάτια από το συγκεκριμένο οδηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα