Η Καλομοίρα αδυνατίζει! Δείτε πως έπεσε στα 60 κιλά από τα 98 που ήταν![Εικόνες]

Με εντατική γυμναστική και αυστηρή δίαιτα η γνωστή σε όλους Καλομοίρα έχει καταφέρει να χάσει 30 από τα συνολικά 38 κιλά που είχε πάρει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε στο στο περιοδικό ΟΚ «Αυτή τη στιγμή η ζυγαριά μου δείχνει 60 κιλά. Θέλω να χάσω ακόμα 8 και να επιστρέψω στα 52, όσο ζύγιζα τα τελευταία τρία χρόνια»

Το οποίο και δημοσίευσε φωτογραφίες της που την δείχνουν να γυμνάζεται και να τρέχει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δίπλα στο personal trainer της, Γουόλτερ Λίουις.

Συγκεκριμένα

η 28χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε να γυμνάζεται ένα μήνα μετά τον τοκετό της, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ενώ παράλληλα ακολουθούσε ευλαβικά ένα πρόγραμμα διατροφής, πλούσιο σε ωμά και βραστά λαχανικά και άπαχο κρέας ή ψάρι.

«Με τον Γουόλτερ, προπονούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες τρεις, πηγαίνω στο γυμναστήριο και κάνω τουλάχιστον μισή ώρα διάδρομο. Κουράζομαι πολύ, παίρνω κουράγιο να συνεχίσω όταν βλέπω πως μπορώ να μπω ξανά, στα παλιά μου jeans», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα