Φυγαδεύτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο- Παραλίγο να έρθει στα χέρια ο Βρύζας με οπαδό

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονική, οπαδοί περίμεναν στο αεροδρόμιο και η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.

Η αποστολή φυγαδεύτηκε ώστε να μην έρθει σε επαφή με τον κόσμο αλλά μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να βγουν από την κεντρική πύλη.

Ο Ζήσης Βρύζας ήρθε σε επαφή με τον κόσμο και αντέδρασε όταν κάποιος τον έβρισε. Λίγο έλειψε να ανάψουν τα αίματα αλλά τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.

H σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για τον δικέφαλο του βορρά αφού όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Δώνης θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Ιβάν Σαββίδης θα λάβει την τελική απόφαση με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει από το βράδυ του Σαββάτου την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου.

Keywords