Φωτιά στον αέρα – Οι καυτές αεροσυνοδοί της Ryanair φωτογραφίζονται μόνο με τα… brazilian εσώρουχα τους [εικόνες & βίντεο]

Μετά την περσινή επιτυχία ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της ιρλανδικής αεροπορικης εταιρείας Ryanair Michael O’Leary, είπε να κάνει για δεύτερη φορά πράξη την ιδέα του!

Ο λόγος για το ετήσιο Καλεντάρι της Ryanair, το ημερολόγιο της εταιρείας το οποίο “στολίζουν” οι ίδιες οι γυναίκες εργαζόμενοί της. Συγκεκριμένα οι αεροσυνοδοί της εταιρείας και ακόμα πιο συγκεκριμένα οι αεροσυνοδοί φορώντας ΜΟΝΟ μικροσκοπικά μπικίνι ή εσώρουχα!

Η ιδέα λειτούργησε – ενδεικτικό είναι πως το περυσινό ημερολόγιο απέφερε έσοδα άνω των 85.000 λιρών που διατέθηκαν σε παιδικά ιδρύματα – κι έτσι φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά μετέχει στη φωτογράφηση και το… αφεντικό! Ο ίδιος ο Michael O’Leary ποζάρει ανάμεσα σε 11 ημίγυμνες κοπέλες από τα πληρώματα των αεροσκαφών του και φαίνεται πως το διασκεδάζει πραγματικά. Ενίοτε… απλώνοντας τα χέρια λίγο παραπάνω!

Σε κάθε περίπτωση τα έσοδα από τις πωλήσεις του νέου ημερολογίου, του 2014 Ryanair Cabin Crew Charity Calendar, θα διατεθούν στην οργάνωση Teenage Cancer Trust, που υποστηρίζει το ερευνητικό έργο 27 ειδικών μονάδων κατά του παιδικού καρκίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα