«Εσβησε» ο κιθαρίστας των Slayer, Τζεφ Χάνεμαν που είχε τσιμπηθεί από αράχνη! [βίντεο]

Τον θάνατο του κιθαρίστα τους ανακοίνωσαν σήμερα οι Slayer. Ο Τζεφ Χάνεμαν απεβίωσε κοντά στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια.

Ο Χάνεμαν ήταν σε νοσοκομείο της περιοχής, όταν υπέστη ηπατική ανεπάρκεια, τρία χρόνια αφού είχε προσβληθεί από σαρκοβόρο νόσο από δάγκωμα αράχνης.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον λογαριασμό των Slayer στο Facebook, όπου έγραψαν:

Οι Slayer

ανακοινώνουν με λύπη πως το μέλος του συγκροτήματος και αδερφός, Τζεφ Χάνεμαν, έφυγε από τη ζωή γύρω στις 11 το πρωί κοντά στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια. Ο Χάνεμαν ήταν σε νοσοκομείο όταν αντιμετώπισε νεφρική ανεπάρκεια. Η μνήμη του ζει μέσα από τη σύζυγό του Κάθι, την αδερφή του Κάθι και τα αδέρφια του Μάικλ και Λάρι.

Ο Χάνεμαν ήταν το ιδρυτικό μέλος των Slayer, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, μαζί με τον κιθαρίστα Κέρι Κινγκ. Η μπάντα θεωρείται μία από τις καλύτερες όλων των εποχών, ενώ συμπεριλαμβάνεται στο «Big Four» της παγκόσμιας thrash metal σκηνής, μαζί με τους Megadeth, τους Metallica και τους Anthrax. O Χάνεμαν έχει γράψει, μεταξύ άλλων, δύο από τα πιο αξιομνημόνευτα τραγούδια του συγκροτήματος, τα Angel of Death και Raining Blood.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: koolnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα