Είπε στον άνδρα της ότι ήταν παρθένα… και τώρα θα πληρώσει 8.000 δολάρια αποζημίωση!!!

Πριν τον γάμο, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή και πως δεν είχε ξαναπαντρευτεί, όμως η απάτη δεν άργησε να αποκαλυφθεί… Μια Αιγύπτια που «εξαπάτησε» τον σύζυγό της υποστηρίζοντας ότι ήταν παρθένα και πως δεν είχε νυμφευθεί στο παρελθόν, καλείται σύμφωνα με το δικαστήριο του Αμπου Ντάμπι, όπου το ζευγάρι διαμένει, να αποζημιώσει τον άνδρα με 8.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την κατάθεση της στο δικαστήριο, είχε παντρευτεί στο παρελθόν και αφού πήρε διαζύγιο, παραποίησε τα χαρτιά της με τη βοήθεια του πατέρα της, ώστε να επικυρωθεί συμφωνία γάμου με τον δεύτερο άνδρα.

Όπως αναφέρει το αραβικό δίκτυο albawaba, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί τρία χρόνια κι είχε αποκτήσει ένα παιδί, όταν άγνωστος έστειλε μήνυμα στον άνδρα αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια για το…βρώμικο παρελθόν της συζύγου του.

Μόλις κατόρθωσε να βρει το έγγραφο του διαζυγίου της συζύγου του, της άσκησε μήνυση καθώς τον εξαπάτησε, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Όπως δήλωσε, μάλιστα, μετά την αποκάλυψη υπέφερε από κατάθλιψη κι έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, ενώ υποστήριξε ότι η γυναίκα είχε υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση ώστε να αποκτήσει ξανά την παρθενία της.

πηγή: iKypros.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα