Tι απαντά η βουλευτής της ΝΔ για το ντεκολτέ στην ορκωμοσία της

Όταν οι συγκυρίες την έφεραν στη Βουλή, η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη λογικά θα περίμενε ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο. Όπως και έγινε όμως, όχι για τους λόγους που ίσως θα πίστευε. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε το πρόσωπο της επικαιρότητας όχι επειδή ορκίστηκε βουλευτής, αλλά για τα ρούχα που επέλεξε για την περίσταση.

Η βουλευτής Χίου υπερασπίζεται το ντεκολτέ που βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η ίδια απαντά πως δεν κρύβει την ηλικία της, το ρούχο ήταν μία χαρά, ενώ πρόσθεσε ότι εκείνη προτιμούσε να ορκιστεί φορώντας

τζιν και μπλουζάκι.

«Δεν είμαι αυτό που υπαινίχθηκαν. Είμαι μια γυναίκα 50 χρονών, το λέω δεν το κρύβω, ποτέ δεν αρνήθηκα την ηλικία μου και αυτό αποδεικνύει ότι δεν επιδιώκω τίποτα παραπάνω από τους στόχους και τα οράματα που έχω για τη δουλειά μου στη Βουλή», είπε η κ. Σταυρινούδη-Σόδη, μιλώντας στο news247.gr.

«Το πώς θα ντυθώ δεν μπορεί να εξαρτάται από το αν θα πάω στη Βoυλή ή στο κατάστημά μου. Εχω ένα στυλ και δεν μπορώ να το αλλάξω. Για μένα αυτό που έβαλα και έγινε χαμός ήταν συμβιβασμός, εγώ ήθελα να πάω με το τζιν μου και ένα μπλουζάκι και να ορκιστώ», τόνισε, ενώ αναφερόμενη στο περιβόητο ντεκολτέ, πρόσθεσε: «Δεν ήταν μεγάλο, εμφανίστηκε έτσι επειδή η λήψη έγινε από ψηλά. Δεν έκανα λάθος. Το ρούχο ήταν μια χαρά. Δεν πήγα στη Βουλή ούτε με μίνι ούτε με σιθρουύ».

Η επιχειρηματίας από τη Χίο πρόσθεσε ότι δεν περίμενε τις αντιδράσεις, τόνισε ότι στη Βουλή κανείς δεν μπορεί να πάει άσεμνα ντυμένος και η ίδια δεν το έκανε- όπως σημειώνει- αλλά προσθέτει ότι ο καθένας έχει το προσωπικό του γούστο.«Εχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις με τη δουλειά μου, έχω μιλήσει και στο CNN αλλά η φασαρία που έγινε εκείνη την ημέρα για ένα ρούχο, δεν μπορούσα να τη φανταστώ ποτέ», λέει και καταλήγει επαναλαμβάνοντας ότι θα ήθελε να την κρίνουν για τη δουλειά της, το όραμά της, για το έργο που ελπίζει να καταφέρει να κάνει όχι για την εμφάνισή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα