Mε ποιόν χαριεντίζεται η βασίλισσα Σοφία;- Η ίδια πάντως έκανε μήνυση

«Τώρα δεν έχεις λόγο να περνάς μόνη τα βράδια σου», γράφει το σλόγκαν διαφήμισης της αμερικανικής ιστοσελίδας γνωριμιών Ashley Madison που υπόσχεται να βρει ταίρι σε μόνες, μόνους αλλά και παντρεμένους που επιθυμούν λίγη περιπέτεια.

Η είδηση δεν είναι φυσικά το μήνυμα, ούτε ότι πάνω από 16 εκατομμύρια χρήστες έχουν βρει καταφύγιο στο σάιτ για να καλύψουν τα… κενά τους, αλλά το ότι στην καμπάνια φιγουράρει η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία που αγκαλιάζει έναν γοητευτικό ημίγυμνο νεαρό.

Προφανώς βέβαια η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα

photoshop, ενώ η βασίλισσα Σοφία δύσκολα θα κατέφευγε σε ηλεκτρονικές σελίδες για να απαλύνει τον πόνο της από τα δεκάδες παραστρατήματα του συζύγου της Χουάν Κάρλος, όμως ήδη στην Ισπανία έχει γίνει σάλος με την επιλογή του προσώπου της στην διαφημιστική καμπάνια της ιστοσελίδας. Ετσι, η βασίλισσα άσκησε μήνυση εναντίον της εταιρίας ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή να αποσυρθούν οι εν λόγω καταχωρήσεις από τα ισπανικά μέσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η εταιρία γνωριμιών η οποία έχει ως μότο της «Η ζωή είναι μικρή. Τολμήστε την περιπέτεια», προκαλεί με τις διαφημίσεις της. Πριν λίγες ημέρες αφίσα που απεικόνιζε τους  Φρανσουά Μιτεράν, Ζακ Σιράκ, Νικολά Σαρκοζί και Φρανσουά Ολάντ καλούσε τον κόσμο να σκεφτεί ποιο είναι το κοινό σημείο των τεσσάρων ανδρών, εννοώντας σαφώς την απιστία και στη συνέχεια κατέληγε με το «Θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί την Ashley Madison».

Ρεπορτάζ: Δανάη Δασοπούλου

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα