La Republica: Ο Τιερί Ρουσέλ φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση θανάτου δύο μοντέλων

Σε υπόθεση θανάτου δύο νεαρών μοντέλων στην Ιμπιζα, φέρεται να εμπλέκεται ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση, Τιερί Ρουσέλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Republica».

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε πριν από δέκα  χρόνια, όταν η Αθηνά Ωνάση ήταν περίπου 19 χρόνων και μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν είχε βγει στο φως της δημοσιότητας, αφού κάποιοι φρόντισαν να το «θάψουν».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το καλοκαίρι του 2000, ο Τιερί Ρουσέλ βρισκόταν για διακοπές με τη θαλαμηγό του στην Ίμπιζα και στη συντροφιά του βρίσκονταν τρία νεαρά μοντέλα. Στις 20 Αυγούστου το σκάφος μετέφερε την παρέα στο πολυτελές εστιατόριο «Es Moli de Sal». Μετά το γεύμα δύο τζετ σκι περνούσαν σαν «αστραπές» στο κόλπο της Ιγέτας. Το ένα το οδηγούσε ο Πυγμαλίων Χαγιαμπάτς (ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνθηκε ο Ρουσέλ για τα μοντέλα) και το άλλο η 20χρονη Σίλβια Μπρανέτσκα, πάνω στο οποίο ήταν επίσης η Σουζάνα Λιντεμάνοβα και η Σλοβάκα Ελίμια Βαϊσόβα. Ο κόλπος ήταν γεμάτος σκάφη. Ανάμεσα σε αυτά και το «Indian Head», το οποίο οδηγούσε ο Γερμανός μεγιστάνας Ούρλιχ Βίλχελμ Αουμαν. Κάποια στιγμή το τζετ σκι επάνω στο οποίο επέβαιναν τα τρία μοντέλα συγκρούστηκε με τη θαλαμηγό του Γερμανού μεγιστάνα.

Η Σίλβια Μπρανέτσκα και η Σουζάνα Λιντεμάνοβα πέθαναν, ενώ η 15χρονη Σλοβάκα Εμίλια Βαϊσόβα έπεσε σε κώμα. Σήμερα δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Αμέσως ξεκίνησε ένα δικαστικό θρίλερ, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει τελειώσει. Οι οικογένειες των θυμάτων διεκδικούν ποσά που αγγίζουν τα 24 εκατ. ευρώ, ενώ ο Τιερί Ρουσέλ διεκδίκησε από τον Αουμαν 1 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, καθώς θεωρούσε ότι ζημιώθηκε το ίδιο με τα τρία κορίτσια.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα