LIVE: H επιστροφή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας

Η αποστολή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας φτάνει στο Βερολίνο και χιλιάδες οπαδοί βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτούν.

Την πρώτη τιμητική υποδοχή θα τους την έχουν ετοιμάσει οι πυροσβέστες του αεροδρομίου Τέγκελ, καθώς την ώρα που το αεροπλάνο θα πηγαίνει στο σημείο αποβίβασης θα έχουν παραταχθεί και θα ανοίξουν τις μάνικες με το νερό από τα οχήματα για να περάσει από κάτω.

Ιδιαίτερη τιμή στο Γιόακιμ Λεβ

Η γενέτειρα του προπονητή της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, για να τιμήσει το… άξιο τέκνο της θα κάνει κάτι εκπληκτικό: Το Schönau που βρίσκεται στην περιοχή Schwarzwald θα μετονομαστεί σε «Löwnau» για λίγες ημέρες τουλάχιστον! Αυτό όμως δεν θα είναι το μόνο, καθώς το δημοτικό συμβούλιο σκέφτεται να δώσει το όνομα του Λεβ σε δρόμο σε πλατεία, ακόμη και στο γήπεδο της πόλης.

Πώς γιόρτασαν οι WAGS των Γερμανών διεθνών την κατάκτηση του Μουντιάλ

Και ξαφνικά… ο αγωνιστικός χώρος του Μαρακανά γέμισε μοντέλα! Και δεν ήταν όποια κι όποια. Μιλάμε για τις… πρωταθλήτριες κόσμου. Τις συντρόφους των παικτών της Εθνικής Γερμανίας, εκείνες που στήριξαν τους άντρες τους σε κάθε δύσκολη στιγμή και έφτασε η ώρα να χαρούν κι εκείνες λίγο. Ολόκληρο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αυτό! Έτσι λοιπόν οι WAGS των «πάντσερ» μετά την απονομή μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μαζί με τα ταίρια τους τη μεγάλη τους επιτυχία. Και όπως ήταν φυσικό γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς. Το πάρτι φυσικά συνεχίστηκε λίγο αργότερα στο ξενοδοχείο Σέρατον, όπου παρούσα ήταν και η Ριάνα δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα