Πως να κάνετε jailbreak στην iOS 6 [iPhone 4/3GS,iPod Touch 4gen]


Μετά την κυκλοφορία του iOS 6 θα αναρωτιέστε αν μπορείτε να κάνετε jailbreak την συσκευή σας όσοι αναβαθμιστήκατε στην νέα έκδοση.Η απάντηση είναι ότι όσοι έχετε συσκευή iPhone 4,iPhone 3GS ή iPod touch
4th-gen μπορείτε να κάνετε jailbreak,αλλά μόνο tethered(κάθε φορά που κλείνει η συσκευή σας πρέπει να κάνετε μια διαδικασία για να ανοίξει).Που σημαίνει ότι untethered jailbreak στο iOS 6 προς το παρόν δεν υπάρχει για καμία iOS συσκευή, δηλαδή iPhone 4s,iPhone 5,iPad 2,iPad 3 δεν υποστηρίζονται από το παρακάτω jailbreak.
Πως να κάνετε tethered jailbreak στο iOS 6 για iPhone 4,iPhone 3GS και iPod touch 4th-gen [οδηγός βήμα βήμα]
Βήμα 1: Κάντε αναβάθμιση την συσκευή σας στο iOS 6 ακολουθώντας τον οδηγό εδώ και στη συνέχεια κατεβάστε κάπου στον υπολογίστη σας το iOS 6 IPSW για την συσκευή σας από τα παρακάτω links (αν δεν το έχετε κάνει ήδη):

iPhone 4 GSM
iPhone 3GS
iPod touch 4th-generation

Βήμα 2: Αφού έγινε η εγκατάσταση της iOS 6,βάλτε την συσκευή σας σε DFU mode (η συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο PC).

Βήμα 3: Κατεβάστε την τελευταία έκδοση RedSn0w (0.9.13dev4): (Windows/Mac).

Βήμα 4: Τρέξτε το RedSn0w (σαν administrator) και πηγαίνετε Extras> Select IPSW και βρείτε την iOS 6 IPSW που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας στο Βήμα 1.

Βήμα 5: Πηγαίνετε πίσω και πατήστε Jailbreak και στην επόμενη σελίδα βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Install SSH είναι επιλεγμένη.Πατήστε Next
Βήμα 6: Η διαδικασία συνεχίζει μόνη της και θα δείτε ένα μήνυμα όπου σας προειδοποιεί ότι το jailbreak είναι tethered.
Βήμα 7: Μόλις τελειώσει το jailbreak και ανοίξει η συσκευή σας,θα πρέπει να κάνετε το γνωστό Just Boot για να λειτουργήσει η συσκευή σας.Για να γίνει αυτό βάλτε την συσκευή σας σε DFU Mode και στη συνέχεια πηγαίνετε στο RedSn0w και στο Extras> Just Boot.Θα εμφανιστεί ένας ανανάς στην οθόνη σας και μόλις ανοίξει ξανά κλείστε το RedSn0w.

Εγκατάσταση του Cydia :
Στο σημείο αυτό η iOS συσκευή σας έχει γίνει jailbreak,ωστόσο το Cydia δεν έχει εγκατασταθεί.Γι'αυτο θα πρέπει να το κάνετε install χειροκίνητα ακολουθώντας την διαδικασία παρακάτω.

Βήμα 1: Συνδεθείτε σε ένα WiFi δίκτυο και βρείτε την IP διεύθυνση του δικτύου αυτού,πηγαίνοντας
στην συσκευή σας στα Settings> Wi-Fi και πατήστε το βελάκι δίπλα από το δίκτυο.Στην παρακάτω εικόνα η IP είναι η 10.0.1.27.

Βήμα 2: Με τον υπολογιστή σας να είναι στο ίδιο δίκτυο,ανοιξτε την εφαρμογή Terminal (αν έχετε MAC) ή μια αντίστοιχη SSH εφαρμογή όπως το WinSCP για τα Windows.

Βήμα 3: Δώστε την εντολή ssh root@ , όπου : η διεύθυνση από το βήμα 1. Πχ με IP:10.0.1.27 πρέπει να δώσετε την εξής εντολή: ssh [email protected].

Βήμα 4: Λίγο μετά θας σας ζητήσει password.Δώστε: alpine
Βήμα 5: Μόλις συνδεθείτε επιτυχώς,δώστε την παρακάτω ακριβώς εντολή
wget -q -O /tmp/cyinstall.sh http://downloads.kr1sis.net/cyinstall.sh && chmod 755 /tmp/cyinstall.sh && /tmp/cyinstall.sh
Keywords
Τυχαία Θέματα