LG: Εξηγεί γιατί υπάρχει 4G LTE chip στο Nexus 4

Εκπρόσωπος της LG μιλώντας στο techradar έδωσε την απάντηση του σχετικά με την ύπαρξη 4G LTE chip μέσα στο Nexus 4,το οποίο ανακάλυψε το ifixit στο teardown της συσκευής.
Συγκεκριμένα υποστήριξε τα εξής:
Με σκοπό να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά για το Nexus 4,η LG χρησιμοποίησε το ίδιο πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon chip που βρίσκεται στο 4G LTE
προιόν με όνομα LG Optimus G.Το πανίσχυρο αυτό chip είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή και το modem και δε μπορεί να διαχωριστεί.
Στη συνέχεια εξήγησε ότι το modem διαθέτει 4G LTE δυνατότητες αλλά μόνο αν συνδυαστεί με το κατάλληλο hardware όπως είναι ο ενισχυτής σήματος και φίλτρο.Επομένως δε μπορεί να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού έτσι ώστε να υποστηρίζει 4G LTE το Nexus 4.
Τις τελευταίες μέρες ωστόσο,είδαμε ότι αρκετοί χρήστες από τον Καναδά κατάφεραν να ενεργοποιήσουν το 4G LTE σε μερικά δίκτυα της χώρας τους διαψεύδοντας κατά κάποιο τρόπο τα παραπάνω λεγόμενα της LG,ότι δεν γίνεται να λειτουργήσει το 4G στο Nexus 4.Επομένως μήπως μας κρύβει κάτι η LG;
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα