«Βόμβα» της Task Force.Απολύσεις στο δημόσιο
Οι Γάλλοι εμπειρογνώμονες της Task Force σε ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προχώρησαν σε μια εκτίμηση που θα αλλάξει τα πάντα στο δημόσιο.
Η πρότασή τους είναι μαζικές μετακινήσεις υπαλλήλων ανά την επικράτεια αμέσως μετά τη διαμόρφωση των νέων οργανογραμμάτων των υπουργείων.
Ο διευθυντής της Task Force στην Ελλάδα Αλέν Σκριμπάν και ο επικεφαλής των Γάλλων εμπειρογνωμόνων για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης Πιερ Λεπτίτ, που «καθοδηγούν» τις αλλαγές στον δημόσιο τομέα, υπογράμμισαν ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται στο ελληνικό κράτος.
Σύμφωνα με την Ημερησία, ο κ. Λεπτίτ δήλωσε ότι η Ομάδα Δράσης της ΕΕ προτάσσει τις μετακινήσεις προσωπικού, αλλά χαρακτήρισε «ανοιχτό»το θέμα τις απολύσεις στο δημόσιο.
«Εχετε ένα πρόβλημα και πρέπει να σκεφτείτε πώς θα το λύσετε», είπε για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ο κ. Λεπτίτ, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να γνωρίζει εάν θα υπάρξει πλεονάζον προσωπικό μετά τις αξιολογήσεις λόγω των υπεράριθμων συνταξιοδοτήσεων.
Συμπλήρωσε, επίσης, ότι υπάρχουν δημόσιοι οργανισμοί που δεν είναι ούτε χρήσιμοι, ούτε απαραίτητοι και επικέντρωσε στο θέμα της μεταφοράς των υπαλλήλων σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκη προσωπικού μέσω της αύξησης της κινητικότητας.
«Οι υπάλληλοι για να κρατήσουν τις δουλειές τους θα πρέπει να δεχτούν να αλλάξουν ειδικότητα ακόμα και πόλη εργασίας. Δεν το δέχονται όλοι. Πρέπει να οργανωθεί η κινητικότητα των υπαλλήλων κι εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ελληνική κυβέρνηση να την οργανώσει», είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Λεπτίτ.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Blogs
- ΑΧΕΠΑΝΣ: ΝΕΟΝΑΖΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
- Ζώδια-Ο Κρόνος στο Σκορπιό (β' μέρος)
- Τη βίασαν με ξύλο
- Ποιες είναι οι 89 διαρθρωτικές αλλαγές που κρίνουν την εκταμίευση της δόσης
- Εφ'οπλου λογχη στο πενταγωνο
- Μετατάξεις στο Δημόσιο - Η πρόταση της Task Force
- Σαρωτικές μετατάξεις στο Δημόσιο
- Ξεσηκωμός για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας
- Στα χναρια της κωνσταντοπουλου...
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Παρασκηνιο
- Στα πράσα ο spiderman των Ιωαννίνων
- «Βόμβα» της Task Force.Απολύσεις στο δημόσιο
- Σύλληψη για αρχαιοκαπηλία
- Η μεγάλη έκπληξη του Focus στην Ελλάδα (φωτό)
- Το balck χιούμορ του Γερμανού πρέσβη
- Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τη Μέρκελ
- Πώς ο Χαϊκάλης τιτίβισε την Μέρκελ (φωτό)
- Η αποτίμηση του γερμανικού τύπου για την επίσκεψη Μέρκελ
- Τελευταία Νέα Παρασκηνιο
- «Βόμβα» της Task Force.Απολύσεις στο δημόσιο
- Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τη Μέρκελ
- Στα πράσα ο spiderman των Ιωαννίνων
- Το balck χιούμορ του Γερμανού πρέσβη
- Πώς ο Χαϊκάλης τιτίβισε την Μέρκελ (φωτό)
- Η μεγάλη έκπληξη του Focus στην Ελλάδα (φωτό)
- Σύλληψη για αρχαιοκαπηλία
- Η αποτίμηση του γερμανικού τύπου για την επίσκεψη Μέρκελ
- Η Μέρκελ τρέλανε τον Φούχτελ
- Η φοβερή ατάκα Λαζόπουλου για την ελληνική τραγωδία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Blogs
- Φονικές πλημμύρες στη Ρωσία
- Το ΚΚΕ καταγγέλλει επίθεση σε βάρος μέλους του από τη Χρυσή Αυγή
- Ούτε μια, ούτε δύο… πέντε είναι οι λίστες τελικά!
- Το στοίχημα της επίσκεψης Μέρκελ κερδήθηκε
- Γρίφος: Ποιοι αριθμοί λείπουν;
- Δεκαεπτάχρονος σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του
- Στο ΥΜΑΘ οι βενζινοπώλες
- Η εφαρμογή που εντοπίζει το κινητό σας ακόμη και αν… μείνει από μπαταρία...
- Κατά των απολύσεων στο Δημόσιο η Task Force
- Σε εξελιξη η συναντηση σαμαρα-νταβουτογλου