Βάσω Μηλιώνη: Η γυναίκα που χώρισε Χολίδη-Νομικού

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο έντονες είναι οι φήμες πως η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης δεν είναι πλέον ζευγάρι, αν και κανείς από το ζευγάρι δεν βγαίνει να το επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και λίγες εβδομάδες και όχι γιατί υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά γιατί υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Μάλιστα ο χωρισμός τους ήταν αιφνίδιος και αρκετά επεισοδιακός. Η κατά τα άλλα ήρεμη και χαμηλών τόνων παρουσιάστρια
έγινε έξαλλη όταν είδε τον αγαπημένο της συντροφιά με μια άλλη γυναίκα, κάτι που τίναξε στο αέρα τη σχέση τους.

Μια απρόσμενη επίσκεψη της Δούκισσας στον αγαπημένο τη ένα καυτό μεσημέρι μετά τα καθιερωμένα της ψώνια στα καταστήματα της περιοχής, ήταν αρκετή για να γίνει χαμός. Η ξανθιά παρουσιάστρια βρήκε τον Χολίδη σε τρυφερό΄τετ α τετ με τη Μηλιώνη στο καθιστικό και όπως είναι φυσιολογικό δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Αφού είπε ότι ήθελε να πει- κάτι που έγινε κατανοητό σε ολόκληρη τη γειτωνιά από τις φωνές της – η Δούκισσα έφυγε από το σπίτι του Χολίδη και δεν ξαναπάτησε από τότε.

Το φλερτ με τη Μηλιώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Χρήστος γνώρισε την πανέμορφη Βάσω σε φιλική παρέα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η έλξη ήταν αμοιβαία και ο Χρήστος δεν άργησε να καλέσει την πρώην σεξοβόμβα και νυν αισθητικό σπίτι του. Και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Η Μαντώ

Keywords
Τυχαία Θέματα