Βαλιανάτος: Γιατί αποκάλυψα τον γκέι συνυποψήφιο μου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος αποκάλυψε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή γιατί «μαρτύρησε» ποιος συνυποψήφιος τους είναι ομοφυλόφιλος.

«Αγαπώ Φωτεινή Πιπιλή… Την αγαπώ και τη σέβομαι, επί πολλά χρόνια και δεν την παρεξηγώ σε τίποτα. Ήθελα απλώς να την πληροφορήσω, επειδή είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι, ότι το outing είναι μια πρακτική διεθνής του ομοφυλοφιλικού κινήματος σε όλο τον κόσμο και ότι στην Αθήνα αυτό, σε σχέση με τον κ. Κακλαμάνη, έχει γίνει εδώ και πέντε χρόνια, με το Athens

Pride που γίνεται» είπε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

Επίσης πρόσθεσε: «δεν είπα κάτι καινούργιο. Επίσης, υπάρχει μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που αναφέρεται σε αναντιστοιχία δημόσιας εικόνας ενός προβεβλημένου, γνωστού και διάσημου δημοσίου προσώπου με την ιδιωτικότητα του και την προσωπική ζωή του, όπως είναι η περίπτωση της Ναόμι Κάμπελ, της Καρολίνας του Μονακό ή ακόμη και Παπανδρέου-Κανέλλη, με την αγωγή που είχε γίνει, το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών υπερτερεί».

Ο κ. Βαλιανάτος σημείωσε για τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν 1,7 % πως «δεν ήταν μια άδικη μόνο μέτρηση αυτή, αλλά στα όρια της εξύβρισης».

Σε ερώτηση ποιον θα στηρίξει στον β’ γύρο ο κ. Βαλιανάτος σημείωσε: «Θα στηρίξω οποιονδήποτε είναι αντίπαλος του Κασιδιάρη, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι πρώτος».

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ.

The post Βαλιανάτος: Γιατί αποκάλυψα τον γκέι συνυποψήφιο μου (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα