Τζήμερος: Συλλάβετε τον Πελεγρίνη, είναι παράνομος!

Σφοδρή επίθεση κατά του Θεοδόση Πελεγρίνη εξαπολύει ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος ζητάει τη σύλληψη του πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Κυρία εισαγγελεύ του Αρείου

Πάγου, όταν κάποιος παρανομεί δεν τον θέτεις προ των ευθυνών του. Ήταν προ των ευθυνών του και πριν την δική σας σύσταση, αλλά αποδείχθηκε τραγικά ανεύθυνος», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο πρόεδρος του κόμματος « Δημιουργία Ξανά».

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Στη συνέχεια αποδείχθηκε και πολλαπλώς παράνομος. Τον παράνομο, λοιπόν, τον συλλαμβάνεις. Κι επειδή η παρανομία τού εν λόγω έχει τεράστιες επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της οικονομικής και της κοινωνικής ζωής, τού φτιάχνεις και μια δικογραφία όσο είναι όλα τα “θετρικά” του.

Βεβαίως θα χάσει το σανίδι ένα πηγαίο κωμικό ταλέντο που σκόρπιζε άφθονο γέλιο με τα συγκλονιστικά του κείμενα και τις άξιες για Νόμπελ Ηθοποιΐας (τι; δεν υπάρχει; για τον Πελεγρίνη πρέπει να θεσπισθεί!) μούτες του. Αλλά θα το αντέξουμε.

Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο είναι οι σχολές να είναι κλειστές για το χατήρι μερικών “βυσμάτων” και του πάτρωνά τους. Για έναν θώκο αδειανό, για έναν Πελεγρίνη».

The post Τζήμερος: Συλλάβετε τον Πελεγρίνη, είναι παράνομος! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα