Το ατού του Χαβιέ Σαβιόλα φέρει το όνομα Ρομανέλα Αμάτο! (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Χαβιέρ Σαβιόλα στην Αθήνα έκανε η Ρομανέλα Αμάτο.

Η πανέμορφη σύζυγος του Αργεντινού σούπερ σταρ βρέθηκε στην αίθουσα του «Γ. Καραϊσκάκης» όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση για τη μεταγραφή και παρακολούθησε τη συνέντευξη από την πρώτη σειρά κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους.

Η ταχύτητά του στο γήπεδο, με και χωρίς την μπάλα, η ικανότητά του να σκοράρει ακόμη και από τις πλέον απίθανες θέσεις, το ταλέντο του γενικώς δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίον θα μπορούσαν να τον ζηλεύουν εκατομμύρια άνδρες σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Η Ρομανέλα Αμάτο είναι άλλο ένα από τα μεγάλα ατού, τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό τον Χαβιέ Σαβιόλα. Η εκτυφλωτική Ρομανέλα κατάγεται επίσης από την Αργεντινή, η δουλειά της είναι το μόντελινγκ και σήμερα είναι 22 ετών, σύζυγος και μητέρα: πριν από μερικούς μήνες χάρισε στον Χαβιέ το πρώτο του παιδί, τη Χουλιέτα, κάτι που τον έστειλε ακόμη πιο ψηλά στα ουράνια.

Ο Σαβιόλα, ούτως ή άλλως, δήλωνε τρελά ερωτευμένος με τη Ρομανέλα του από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, το 2008, όταν ακόμη εκείνος ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη μια 17χρονη λολίτα.

Keywords