Θύμα ρατσιστικής βίας, δεκάχρονος στο Νυδρί Λευκάδας

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Νυδρί Λευκάδας. Ένα μικρό παιδί περίμενε με τη μητέρα του το δρομολόγιο του ferry-boat για να ταξιδέψουν και την ώρα της αναμονής μπήκε σε ένα περίπτερο προκειμένου να πάρει ένα παγωτό. Στάθηκε στο ταμείο για να πληρώσει και ο διάλογος που είχε με τον ιδιοκτήτη, τον έκανε να βάλει τα κλάματα.
Η συζήτηση είχε ως εξής:

-Τwo euro! είπε ο καταστηματάρχης κι ο μικρός του απάντησε:
-Δύο ευρώ!
- Α, μιλάτε ελληνικά, σας πέρασα για ξένο, συνέχισε

ο καταστηματάρχης.
-Δίκιο έχετε, είμαι μισός Έλληνας και μισός Γερμανός, απάντησε ο δεκάχρονος.

Ο ιδιοκτήτης αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την καταγωγή του μικρού, άρχισε να τον βρίζει για τους κακούς Γερμανούς και τον Χίτλερ, λέγοντάς του ότι δεν θα΄πρεπε λογικά να το λέει έτσι με περηφάνια και θα προτιμούσε να ήταν Σκανδιναβός.

Σύμφωνα με το meganisinews, ο μικρός έβαλε τα κλάματα και έτρεξε στη μητέρα του. Εκείνη έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις από τον αγενή ιδιοκτήτη, εισπράττοντας την απάντηση ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί Γερμανούς στο μαγαζί του, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι Χρυσαυγίτης.

Το θέμα όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη, για την απαίσια συμπεριφορά του στο 10χρονο παιδί..

Keywords
Τυχαία Θέματα