«Θέλω να πάω με… 100.000 άντρες!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το να θέτεις στόχους και να αφοσιώνεσαι στην υλοποίησή τους, είναι κάτι πολύ όμορφο! Βέβαια στην περίπτωση της 21χρονης Πολωνής Ania Lisewska, η οποία έχει βαλθεί να σπάσει ένα περίεργο ρεκόρ Γκίνες, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά!

Η κοπέλα, που δεν τη λέει και εμφανίσιμη κανείς, το ‘χει βάλει σκοπό να ρίξει στο κρεβάτι της 100.000 άνδρες απ’ όλο τον κόσμο! Για να το πετύχει αυτό σκοπεύει να ταξιδέψει σε κάθε γωνία του πλανήτη και να κάνει σεξ με καθ’ έναν από αυτούς τους 100.000 για 20 λεπτά κάθε φορά. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται η νεαρή κοπέλα επιθυμεί να ρίξει στο κρεβάτι της 100.000

άντρες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς για να σπάσει αυτό το ρεκόρ θέλει σχεδόν τέσσερα χρόνια αδιάκοπου σεξ. Επειδή όμως χρειάζεται να ξεκουράζεται, να τρώει αλλά και να ταξιδεύει ο χρόνος θα πολλαπλασιαστεί.

«Λατρεύω το σεξ, τη διασκέδαση και τους άντρες», δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια, επισημαίνοντας ότι έχει αδυναμία στους Πολωνούς και τους Ευρωπαίους. Όπως διαβάζουμε στην Huffington Post η 21χρονη λέει ότι το σεξ στην Πολωνία είναι ακόμη ταμπού και κανείς δεν μπορεί να εκπληρώσει όπως θέλει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις.

Μέχρι σήμερα έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με μόλις 284 άντρες. Η σελίδα της στο facebook έχει πάρει φωτιά καθώς μέχρι στιγμής διαθέτει πάνω από 14.000 φίλους.

Εσείς θα θέλατε να τη βοηθήσετε να πετύχει τον στόχο της;

Keywords
Τυχαία Θέματα