Στα “λευκά” ντύθηκαν ορεινές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Απαραίτητες είναι σε ορισμένες ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας οι αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς τα χιόνια έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, απαιτώντας ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Πιο συγκεκριμένα, με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται σήμερα η κίνηση των οχημάτων προς τα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα, Σέλι και Τρία-Πέντε Πηγάδια στην Ημαθία. Στα περισσότερα χιονοδρομικά επικρατεί συννεφιά με ομίχλη

κατά τόπους, ενώ χιονίζει σε Βασιλίτσα Γρεβενών, Πισοδέρι Φλώρινας και Ελατοχώρι Πιερίας.

Επίσης, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για όσους απαιτούνται στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Φλώρινας, μέσω Βιτσίου και Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βίγλας.

Μάλιστα, νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Χορτιάτη, όπως επίσης στην ορεινή Βάβδο Χαλκιδικής, ενώ αραιή ήταν η χιονόπτωση και στη Φλώρινα.

Νωρίς το πρωί, το θερμόμετρο στη Φλώρινα έδειχνε -1 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη 0, στην Καστοριά 1 βαθμό, σε Σέρρες και Αλεξανδρούπολη ο υδράργυρος ήταν στους 4 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη στους 6 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, από τις επόμενες ώρες αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

The post Στα “λευκά” ντύθηκαν ορεινές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα