Σοκ:Γειτόνισσα-ΤΕΡΑΣ ζητάει από μητέρα αυτιστικού παιδιού να του κάνουν ευθανασία! Δείτε για ποιο λόγο

Σάλο έχει προκαλέσει στον Καναδά η απάνθρωπη και απαράδεκτη επιστολή που έστειλε μία γυναίκα στη μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού μέσω της οποίας της ζητά να κάνει στο γιο της ευθανασία επειδή την ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει!

Με την υπογραφή «Μια εκνευρισμένη μητέρα» η τραγική επιστολή έφτασε στο σπίτι της οικογένειας Μπέγκλεϊ.

«Μένω στην ίδια γειτονιά και έχω πρόβλημα. Έχετε ένα παιδί με νοητική υστέρηση και παρόλα αυτά θεωρήσατε καλή ιδέα να ζήσετε σε μία τέτοια γειτονιά», ξεκινά η απαράδεκτη επιστολή, που διατυπώνει τα παράπονα της άγνωστης γυναίκας για τους θορύβους που κάνει ο γιος της

οικογένειας όταν παίζει στην αυλή. Θόρυβοι που «τρομάζουν τα φυσιολογικά μου παιδιά!», όπως περιγράφει η συγκεκριμένη γυναίκα, που δυστυχώς δεν σταματά εκεί.

Αποκαλεί τον Μαξ «μπελά», που «κανένας εργοδότης δεν θα τον προσλάβει, κανένα φυσιολογικό κορίτσι δεν θα τον αγαπήσει και εσείς δεν θα ζήσετε για πάντα».
Το μίσος της απάνθρωπης γυναίκας κλιμακώνεται στη συνέχεια, καλώντας τους γονείς του παιδιού να μετακομίσουν σε καλύβα στο δάσος με το «παιδί- άγριο ζώο», που έχουν, ενώ τους καλεί να δωρίσουν στην επιστήμη τα «μη καθυστερημένα μέλη του σώματός του»! Η κατάληξη της επιστολής είναι εξίσου φρικτή: «Μετακομίστε ή κάντε του ευθανασία. Όπως και να έχει, όλοι θα είμαστε καλύτερα με αυτό τον τρόπο».

Το σοκαριστικό κείμενο δημοσιεύτηκε στο Twitter από ένα φιλικό ζευγάρι της οικογένειας και όπως είναι φυσικό έχει γίνει χαμός! Έχουν γίνει τουλάχιστον 3.000 αναδημοσιεύσεις του, ενώ ήδη η αστυνομία αναζητά την γυναίκα- τέρας που το έγραψε!

Keywords
Τυχαία Θέματα