Σκουρλέτης για debate Σαμαρα – Τσίπρα: «Τι φοβάται ο Σαμαράς»;

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε λόγο για πρόκληση πανικού στη Νέα Δημοκρατία εξαιτίας της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την πραγματοποίηση τηλεοπτικού debate.

Ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «υπάρχει ένας πανικός από τη ΝΔ απέναντι σε μια πρόταση, η οποία είναι εντελώς μέσα στη λογική της δημοκρατικής πολιτικής αντιπαράθεσης».

Εξηγώντας δε τους λόγους, που ώθησαν τον κ. Τσίπρα να κάνει την πρόταση αυτή, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Τον τελευταίο χρόνο, ο πρωθυπουργός έχει εμφανιστεί μόνο δύο φορές στη Βουλή. Έχει καταργήσει, δια της απουσίας του, την «Ώρα του Πρωθυπουργού», δεν απαντάει και προφανώς, αυτό είναι μια συνειδητή πολιτική επιλογή. Είναι ο φόβος απέναντι στο δημοκρατικό διάλογο και προφανώς, είναι η, εκ μέρους του, αδυναμία να υπερασπιστεί την πολιτική του, για την οποία οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι υπάρχει μια ειλικρινής λαϊκή απαίτηση, ο κόσμος να δει τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων να κουβεντιάζουν και διερωτήθηκε «τι φοβάται ο κ. Σαμαράς;».

Εάν τα πράγματα, λοιπόν, είναι όπως τα λέει ο κ. Σαμαράς, ότι υπάρχει φως στο τούνελ, ότι η οικονομία της Ελλάδας σταθεροποιείται και στο εσωτερικό και διεθνώς, γιατί λοιπόν να μην δοθεί η δυνατότητα με επιχειρήματα να υποστηρίξει αυτή την πολιτική, διερωτήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα