Σεξουαλικά κίνητρα ερευνά η αστυνομία στο δράμα της Κρήτης!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Θα ερευνηθούν με ιδιαίτερη προσοχή οι συνθήκες υπό τις οποίες ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ τραυμάτισε σοβαρά τον 12χρονο Ρώσο σε ξενοδοχείο μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων στην Κρήτη. Θα ερευνήσουμε το παρελθόν του Ολλανδού και ιδιαίτερα πληροφορίες για σχέσεις του με ανήλικους. Υπάρχουν μεγάλα κενά στο σενάριο για ευτελή οικονομικά κίνητρα. Ιδιαίτερα εντυπωσιάζει η προθυμία και η επιμονή με την οποία ο ίδιος στρέφει προς τα εκεί τις έρευνες. Θα ερευνήσουμε αν είχε σεξουαλικά κίνητρα στην επίθεσή του εναντίον του παιδιού γιατί στο παρελθόν του υπάρχουν κάποιες ενδείξεις».

Αυτό μας είπε αξιωματικός της Αστυνομίας που γνωρίζει την υπόθεση και η δήλωση δίνει νέα τροπή στις έρευνες αφού δεν δίστασε να πει ότι «δεν πιστεύουμε λέξη από το σενάριο που παρουσίασε ο δράστης, ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να πει σχεδόν αβίαστα ότι ήθελε να σκοτώσει και να θάψει το μικρό ώστε «να μην αφήσει πίσω κανένα ίχνος»…

Οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν στραφεί και προς την έρευνα σεξουαλικών κινήτρων από την πρώτη σχεδόν στιγμή και δεν έχουν καμία σχέση με την διαπίστωση ότι ο μικρός Ρώσος είναι οροθετικός στον ιό του AIDS, κάτι που κατά τις πρώτες ενδείξεις οφείλεται σε κληρονομικούς λόγους.

Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε ήδη λεπτομερείς πληροφορίες για τον Ολλανδό από την Αστυνομία του τόπου καταγωγής του και ερευνά με προσοχή κάθε κίνησή του στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα