Έφτασε στο Ραδιομέγαρο η πορεία του ΠΑΜΕ-Κλειστή η Μεσογείων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρεύμα καθόδου της Μεσογείων έχει κλείσει εδώ και λίγη ώρα. Το τμήμα της οδού από τον Σταυρό έως και την κεντρική πλατεία της περιοχής παραμένει αποκλεισμένο για τα οχήματα.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε νωρίτερα ότι «Η λύση

δεν βρίσκεται στις συνταγές που προτείνουν τα κόμματα του νέου διπολισμού, είτε με πυρήνα τη ΝΔ, είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Η διέξοδος βρίσκεται στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ο λαός, οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα τερτίπια, στις επιδιώξεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μοναδικό σκοπό και επιδίωξη έχουν να καθίσουν στο σβέρκο του λαού για να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις των μονοπωλίων και της ΕΕ».

Ακόμη ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε: «Πρέπει εδώ και τώρα να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει εδώ και τώρα να ανοίξει η κρατική ραδιοτηλεόραση και δεν πρέπει να απολυθεί κανένας εργαζόμενος από κανένα δημόσιο οργανισμό ή οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Γι’ αυτό θα πρέπει να ενταθεί και τις επόμενες μέρες, το επόμενο διάστημα η κοινή πάλη όλων των εργαζομένων, είτε βρίσκονται στον ιδιωτικό τομέα, είτε στο δημόσιο. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία επανάπαυση, δεν πρέπει ο λαός μας να αποπροσανατολιστεί και να ακούσει τα κηρύγματα που γίνονται αυτές τις μέρες με τα διάφορα σενάρια για τις εξελίξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα