Σάντος: Δεν είναι καθοριστικός ο αγώνας με Βοσνία

Εν όψει της αναμέτρησης με το βαλκανικό συγκρότημα, ο Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν επαρκώς στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα με τη Βοσνία.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος διατράνωσε την πίστη του για ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά των παικτών του, εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι το αυριανό μπορεί να είναι ένα πολύ σημαντικό ματς αλλά όχι καθοριστικό για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι

απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Περιμένω ένα καλό ματς. Δεν είναι καθοριστικό, αλλά πολύ σημαντικό και για τους δύο. Γνωρίζουμε πως ενδεχόμενη νίκη της μιας θα την φέρει κοντά στην πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στη Βραζιλία», δήλωσε ο κ. Σάντος.

«Είναι δύο διαφορετικού τύπου ομάδες, οι οποίες θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το δικό τους τρόπο παιχνιδιού για να κερδίσουν τον αγώνα. Υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν, όμως γνωρίζουμε καλά τη σημασία αυτού του ματς», συνέχισε.

Όσο για το αν φοβάται κάποιο αντίπαλο ποδοσφαιριστή; «Για φόβο μιλάμε τώρα; Όποιος φοβάται, το έχω ξαναπεί, να πάρει σκύλο. Σεβασμός υπάρχει, αλλά φόβος σε καμία περίπτωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα